IJSkoudbier.nl heeft op dit moment een winterstop!

IJSKOUD BIER IN Drachten & Surhuisterveen

De bierkoerier van Drachten & Surhuisterveen

 Snelle levering

Binnen 30 minuten in de directe omgeving

 Gratis Bezorging

Bij een besteding van meer dan € 10,00

 Gegarandeerd ijskoud

Met onze gratis IJSKOUDGARANTIE

IJSkoudbier.nl binnenkort van jouw?!?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Het leven van een bierkoerier is druk en gezellig. Doordeweeks aan het werk voor je ‘normale baan’ en in het weekend het nachtleven in en iedereen voorzien van zijn of haar benodigdheden.

Helaas komt er een einde aan mijn avontuur als bierkoerier voor Drachten en Surhuisterveen voor aankomende winter periode. Mijn werk en privéleven hebben ertoe besloten om in ieder geval de winterperiode te stoppen met het langsbrengen van bier.

Kortom er is nu een mooie kans voor jouw open gekomen! Voor een relatief kleine investering kan IJSkoudbier.nl (domein, website, Facebook profiel, reclame en eventueel vervoer) voor jouw zijn.

Wat moet je doen? Schijf een motivatie brief met jouw plannen voor IJSkoudbier.nl(voorzetten van de onderneming of wellicht een andere locatie of een andere opzet) naar info@ijskoudbier.nl. Heb jij een onwijs goed plan of een sterke motivatie, dan kan IJSkoudbier.nl wellicht binnenkort van jouw zijn!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Direct bestellen

Deze bierkoerier is nu nog niet open. Als je nu bestelt krijg je op geleverd. Bekijk hier de openingstijden.

Bestel je bier bij IJskoudbier.nl

En toen was er IJskoudbier.nl!

Verrassend, verfrissend en vernieuwend... dat is IJskoudbier.nl! Vanaf nu bestel je eenvoudig de lekkerste drankjes (bier) op je donderdag, vrijdag en zaterdag avond. Wij leveren jouw bestelde producten dan binnen 30 minuten ijskoud op elke gewenste locatie in de omgeving (omgeving Drachten & Surhuisterveen).

Naast diverse soorten bier bestaat ons assortiment uit de lekkerste mix drankjes, frisdranken en snacks. Daarnaast leveren wij ook lachgaspatronen (inclusief ballon) en drankspelletjes.

Ons bier assortiment bestaat uit Heineken, Amstel en Hertog Jan. Voor de bierliefhebber hebben we een fijne selectie van speciaal bieren waar regelmatig nieuwe biertjes bij komen. Lekker te combineren met onze borrel box!

IJskoudbier.nl is de nieuwe biertaxi / bierkoerier van Drachten & Surhuisterveen. Wil je dat er binnenkort ook bij jouw in de buurt een IJskoudbier locatie komt? Kom dan voor ons werken! We zoeken voor alle grote steden in Nederland fanatieke chauffeurs die net als wij houden van IJskoudbier. Uiteraard ben je tijdens je werk nuchter en geniet je na werktijd van je ijskoude rakker! Ben je bekend in je stad, niet bang om met dronken gezelligheid om te gaan en heb je een passie voor bier? Neem dan contact met ons op!