Bel ons op: 06-15351599

IJSKOUD BIER IN Drachten & Surhuisterveen

De bierkoerier van Drachten & Surhuisterveen

 Snelle levering

Binnen 30 minuten in de directe omgeving

 Gratis Bezorging

Bij een besteding van meer dan € 30,00

 Gegarandeerd ijskoud

Met onze IJSKOUDGARANTIE voor slechts € 1,00

Tijd voor een biertje? De bierkoerier!

Deze bierkoerier bezorgd in: Drachten, Surhuisterveen, Boornbergum, Rottevalle, Frieschepalen, Ureterp, Surhuizum, Houtigehage, Boelenslaan, Drachtstercompagnie, Opende en Opeinde.

Eindelijk vrij en even ontspannen. Dan kom je erachter dat de biervoorraad op is… Dat is balen! Maar wat doe je dan? De winkels in Drachten & Surhuisterveen en omgeving (weten waar we leveren? geef ons een belletje!) zijn buiten jouw bereik. Of ze nou dicht zijn, of gewoon te ver weg voor dat ene biertje. Zoek niet verder en bestel bij de Biertaxi van Drachten & Surhuisterveen.

Onze dranken, snacks en bier games worden snel bij jouw op de stoep afgeleverd. Met onze IJSKOUDGARANTIE verzeker je ervan dat het bier koud bij je thuis staat. Wacht niet langer en bestel nu direct jouw gouden kanjer!

Direct bestellen

Deze bierkoerier is nu nog niet open. Als je nu bestelt krijg je op Donderdag ( 20:00 ) geleverd. Bekijk hier de openingstijden.

Bestel je bier bij IJskoudbier.nl

En toen was er IJskoudbier.nl!

Verrassend, verfrissend en vernieuwend... dat is IJskoudbier.nl! Vanaf nu bestel je eenvoudig de lekkerste drankjes (bier) op je donderdag, vrijdag en zaterdag avond. Wij leveren jouw bestelde producten dan binnen 30 minuten ijskoud op elke gewenste locatie in de omgeving (omgeving Drachten & Surhuisterveen).

Naast diverse soorten bier bestaat ons assortiment uit de lekkerste mix drankjes, frisdranken en snacks. Daarnaast leveren wij ook lachgaspatronen (inclusief ballon) en drankspelletjes.

Ons bier assortiment bestaat uit Heineken, Amstel en Hertog Jan. Voor de bierliefhebber hebben we een fijne selectie van speciaal bieren waar regelmatig nieuwe biertjes bij komen. Lekker te combineren met onze borrel box!

IJskoudbier.nl is de nieuwe biertaxi / bierkoerier van Drachten & Surhuisterveen. Wil je dat er binnenkort ook bij jouw in de buurt een IJskoudbier locatie komt? Kom dan voor ons werken! We zoeken voor alle grote steden in Nederland fanatieke chauffeurs die net als wij houden van IJskoudbier. Uiteraard ben je tijdens je werk nuchter en geniet je na werktijd van je ijskoude rakker! Ben je bekend in je stad, niet bang om met dronken gezelligheid om te gaan en heb je een passie voor bier? Neem dan contact met ons op!